Компас на мисълта

Ръчно изработен планер

Здравей! Добре дошъл на тези метафизични ширини!

Казвам се Десислава,  и съм творец по душа и призвание! „Компас на мисълта“ е първият ми осъществен проект  за изцяло ръчно изработен настолен планер за личностно развитие, за който искам да ти разкажа.

Въведение

„Компас на мисълта“ е ръчно изработен настолен планер, който ще ти помогне да откриеш и организираш по лесен и забавен начин своите житейски цели за 12 календарни месеца. Твоят инструмент с помощта на който ще успееш да проясниш и  фокусираш мислите си в посока постигане на своята автентична визия за бъдещето си.

Материалният свят в който живеем има изключителна динамика, която усещаме и възприемаме като вдъхновяваща или изтощаваща в зависимост от уменията ни да разпознаваме сегашния момент и собствената ни позиция в него. С помощта на различни раздели за планиране на месечни, седмични и дневни цели, въпроси за отразяване на постижения, графики на настроения и формиране на усещане за благодарност, „Компас на мисълта“ ти дава възможност да се превърнеш в архитект на собственото ти ежедневие.

Мой личен проект

Започнах го като личен творчески порив

Казвам се Десислава, “Компас на мисълта” е мой личен проект който създавам, разработвам и изработвам по етапно, повече от половин година. Започнах го като личен творчески порив след прозрението, че редовното използване на писмена реч има силата да подрежда, структурира и филтрира ежедневните мисли, да изважда квинтесенцията от ситуации и да осигурява необходимата дистанция от ситуации и свързаните с тях емоции. Просветление за мен, беше да разбера, че воденето на бележки е моят начин да уловя посоката в живота си, да култивирам самодисциплина и разбиране за важността на някои навици. Да подбирам средствата си, да променям пътищата си оставайки вярна на целите, които съм поставила в сърцето си.

Появи се копнеж

Да съставя мое лично помагало

В процеса на търсене и изучаване на методи и практики с които да помогна на себе си в успокояване на вечно будния ми ум, който е непостоянен и забързан се появи копнеж – да съставя мое лично помагало. С чиято помощ умело да поставям ясно формулирани цели, чието проследяване и постигане да бъде плавно, регулярно и вдъхновяващо пътешествие в живота ми.

През 2018 година

Започнах да практикувам хата йога

През 2018 година започнах да практикувам хата йога, защото търсех начин да успокоя блуждаещите и скокливи мисли в ума ми. Те се надпреварваха за внимание и реализация. Тяхното присъствие ми създаваше едно динамично, хаотично, забързано и изморително ежедневие изпълнено със съревнование със себе си, с приятелите, с колегите или най-близките хора в обкръжението ми.

Когато избрах да се занимавам с йога, целях да постигна вътрешно и външно спокойствие. Да излъчвам увереност, да изпитвам сигурност при избора си, да бъда здрава и щастлива.

Звучи ли ти познато?

Първите ми стъпки

Да се запозная с практики, които ще ми помогнат да усещам по-добре тялото си

Първите ми стъпки бяха да се запозная с практики, които ще ми помогнат да усещам по-добре тялото си, да се свържа с него и знаците които ми дава. Започнах да търся и литература на различни автори пишещи в посока личностно себеразвитие и себепознание. Гледах видеа, посещавах семинари и работилници, женски кръгове и пр. През цялото време си водех записки и трупах различни тефтери в които описвах промените, които наблюдавах как се случват в мен.

През 2022 година

Идея за ръчно изработен планер

През есента на 2022 година се появи идеята за ръчно изработен планер, в който да записвам моите вдъхновения, прозрения, здравословни навици, настроения и краткосрочни цели, за да ги проследявам и съзерцавам обединени и разрастващи се на едно място. Появи се визия за обособено пространство, извън дигиталната култура, в което да изразявам настроенията си, да поощрявам творческите си заложби работейки върху определени теми, събрани за период от – година. Така се появи проекта – “Компас на мисълта” планер на поставяне на житейски цели. В процеса на работа с планера почувствах необходимост да отворя този проект към свързване с други вдъхновяващи за мен хора. Комуникацията с тях ми дава усещане за удовлетворение, ентусиазъм, протичаща енергия и радост. Така в края на 2022 година идеята за споделеност и синергия прерасна в план за сайт и личен блог чрез който да се зароди общност на хора със сходни интереси, търсения и въпроси на моите.

Създаден за Теб

„Компас на мисълта“ съдържа необходимият набор от аксесоари, източници и пособия, за да организираш и проследяваш целите си, да анализираш мислите си и да извличаш максимума от всеки ден. Всичко това се случва докато те води през принципите на себе-опознаването и любовта към себе си.

продукти

Компас на мисълта (А5)

продукти

Чанти и несесери

продукти

Тематични допълнения

продукти

Компас на мисълта

Компас на мисълта продукти
продукти

Чанти и несесери

чанти и аксесоари
продукти

Тематични допълнения

7те чакри работа и знание за тях
продукти

Аксесоари

Аксесоари

а ти изПолзваш ли „Компас на мисълта“?

Поръчай, сега,  своят Компас с доставка  с наложен платеж до теб или вземи лично  от адрес в София